Koerier Oosterhout

De koeriersdienst voor Oosterhout

Heeft u een zending waarvan uw met zekerheid wilt weten dat deze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt? Dan bent u bij E&E Koeriers Tilburg altijd aan het juiste adres. We hebben beschaafde koeriers in nette wagens klaarstaan die graag voor u op stap gaan. Ze komen de zending bij u ophalen en leveren deze dan zorgvuldig af op het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring met het versturen van pakketjes en zetten onze kennis en professionaliteit graag ook in voor u en uw zending. Wilt u hier meer over weten? We hebben op deze website gedetailleerde informatie staan over ons bedrijf en over onze diensten en tarieven.

Het koeriersbedrijf voor Oosterhout

Onze koeriersdienst voor Oosterhout is gevestigd in Tilburg. We komen graag bij u langs in Oosterhout om uw zending in ontvangst te nemen en deze af te leveren. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om hier afspraken over te maken. U kunt bij ons kiezen voor een eenmalige zending, maar het is ook mogelijk om op regelmatige basis iets door ons te laten bezorgen. We bezorgen zowel kleine zendingen als grote zendingen. Voor een pallet vol met spullen draaien we bijvoorbeeld onze hand niet om. We werken zowel nationaal als internationaal. Waar uw pakketje ook naartoe moet, wij zorgen ervoor dat het netjes wordt afgeleverd.

Meer weten over onze koeriersdienst voor Oosterhout?

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf en de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren, dan mag u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het versturen van een pakketje. Bij ons heeft u te maken met een dynamische, persoonlijke organisatie. We zorgen ervoor dat u een vast contactpersoon heeft, die u tijdens het gehele proces begeleidt. We zijn 24/7 beschikbaar als koerier voor Oosterhout en omstreken. Ook voor een spoedzending bent u bij ons koeriersbedrijf voor Oosterhout aan het juiste adres.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius