Koerier Oisterwijk

De koerier voor Oisterwijk

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van alles wat met het versturen van pakketjes te maken heeft? Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met E&E Koeriers Tilburg. We hebben mensen en materiaal klaarstaan om ervoor te zorgen dat uw zending zonder problemen op de juiste plek terechtkomt. We vinden het belangrijk om onze klanten de beste service te leveren die er te vinden is. Per slot van rekening wilt u toch graag dat uw zending onbeschadigd op de juiste plek aankomt. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Zoekt u een koeriersdienst voor Oisterwijk?

E&E Koeriers Tilburg is een dynamisch bedrijf, waar mensen werken die er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent over onze service. We werken met korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat u altijd te maken heeft met hetzelfde contactpersoon. Deze begeleidt u vanaf het moment dat we een offerte voor u opstellen tot het moment dat het pakketje daadwerkelijk is afgeleverd. Zij zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw zending op tijd op het juiste adres aankomt en dat dit daarbij ook nog eens geheel onbeschadigd gebeurt.

Meer weten over ons koeriersbedrijf voor Oisterwijk?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We bekijken samen met u wat voor zending u heeft en hoe u deze verzonden wilt hebben. We kunnen u als koeriersdienst voor Oisterwijk bijvoorbeeld een spoedzending aanbieden. Hiermee zorgen wij er 24/7 voor dat zendingen snel bij klanten worden afgeleverd. Meer weten? We hebben uitgebreide informatie op onze website staan over ons bedrijf en onze diensten.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius