KOERIERSDIENST

Wat is koeriersdienst?

Koeriersdiensten zijn specialisten in het vervoer van tijdkritische goederen. Geen ander bedrijf is zo doordrongen van het belang van stipte levering binnen de kleinst mogelijke tijdvensters. Daar is de organisatie ook helemaal op afgestemd. De koerier staat 24 uur per dag ter beschikking, is direct inzetbaar en heeft persoonlijke aandacht voor de zending. De goederen gaan niet in een vervoersnetwerk en daarom hoeft de opdrachtgever zich in principe geen zorgen te maken over schade, vertraging of de kans op vermissing. Een koeriersdienst, ook wel direct koerier, spoedkoerier of ad hoc koerier genoemd, is de snelste en meest exclusieve vervoersmogelijkheid. De zending wordt van begin tot eind door een persoon begeleid en administratief afgehandeld. De medewerker van de koeriersdienst haalt de zending persoonlijk op, zorgt persoonlijk voor snelle verplaatsing en levert de zending persoonlijk af, of zorgt dat de zending op het afgesproken tijdstip op het afleveradres wordt bezorgd.

Waarom E&E KoerierS Tilburg?

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Dynamiek en flexibiliteit spelen een grotere rol dan ooit tevoren. De 24 uurs economie is een feit. U en uw bedrijf zijn zich daar volop van bewust. Het vermogen om snel te kunnen inspringen op de wensen van de klant vraagt om een goed functionerend logistiek systeem. Hier kan E&E Koerier Tilburg uw partner zijn. E&E Koerier Tilburg is een snelgroeiend koeriersbedrijf dat zich specialiseert in spoedpakketten en koeriersdiensten. Wij bieden u snelheid en extra service. Daarbij komen de volgende aspecten naar voren: Persoonlijke Sfeer, Levering op Tijd, Veilig en Vertrouwd, 24 uur per dag.

Onze diensten

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius