Koerier Gilze

De koerier voor Gilze en omstreken

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier voor Gilze en omstreken? Een professioneel die als geen ander weet hoe een pakketje snel en veilig op de plaats van bestemming afgeleverd moet worden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij E&E Koeriers Tilburg allemaal te bieden hebben. U vindt bij ons bedrijf een schat aan ervaring en kennis. Daarnaast staan wij garant voor een persoonlijke aanpak. U heeft bij ons steeds te maken met dezelfde contactpersoon, die u graag helpt en klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

Het koeriersbedrijf voor Gilze

U heeft een zending die u graag snel en in perfecte staat bij uw ontvanger in handen heeft. Dan zoekt u uiteraard een koeriersdienst voor Gilze waarvan u er op mag vertrouwen dat dit helemaal perfect voor u wordt geregeld. E&E Koeriers Tilburg is het koeriersbedrijf voor u. We weten dat er vaak haast bij is als goederen vervoerd moeten worden. Ongeacht of het hier nu om een kleine of een grote zending gaat. E&E helpt u om uw pakketje op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Wij regelen dit voor zowel zending binnen als buiten Nederland. Wilt u weten wat voor kosten hierbij om de hoek komen kijken? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Meer weten over ons koeriersbedrijf voor Gilze?

Indien u meer wilt weten over ons koeriersbedrijf voor Gilze, of gelijk een zending aan wilt geven, dan kunt u hier altijd1 contact over opnemen met ons. Onze mensen staan dan snel klaar om ervoor te zorgen dat uw zending op het juiste adres wordt afgeleverd. Als u met ons een datum en tijd afspreekt, dan mogen u en de ontvanger er op rekenen dat het pakketje ook op tijd afgeleverd is. We snappen als geen ander hoe vervelend het is als een pakketje niet op tijd aankomt. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken!

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius