Spoedtransport Italie

Een spoedtransport naar Italië regelen

U heeft een pakketje dat zo snel mogelijk in Italie moet worden afgeleverd? Dan is het goed om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen, waarbij u er op mag rekenen dat dit ook daadwerkelijk op tijd gaat gebeuren. We hebben bij E&E Koeriers Tilburg mensen klaarstaan die veel ervaring hebben op dit gebied. Zij zorgen er graag voor dat er een sneltransport naar Italie op touw wordt gezet, zodat uw pakketje hier netjes op tijd wordt afgeleverd. Een spoedtransport naar Italie regelt u bij ons altijd snel, waarbij u er op mag rekenen dat er voorzichtig met uw zending wordt omgegaan. Het maakt daarbij niet uit of het dan gaat om een enkele envelop, of om een pallet vol zware goederen.

Veilig spoedtransport voor Italië

E&E Koeriers Tilburg zorgt voor u dat er een spoedtransport voor Italië op gang wordt gezet. Dat uw pakketje snel en netjes wordt afgeleverd op de Italiaanse plaats van bestemming. We vertellen u hier graag meer over. Neem dan ook contact met ons op als u vragen mocht hebben over dit onderwerp. We kunnen dan gelijk samen met u bekijken wat voor zending u wilt gaan versturen. We geven u dan een realistische inschatting van wanneer wij het pakketje bij de ontvanger kunnen krijgen. Gaat u hiermee akkoord, dan schakelen wij onze mensen in om de zending verder te regelen voor u.

Meer weten over spoedtransport naar Italië?

E&E Koeriers Tilburg is de specialist als het aankomt op sneltransport naar Italië. Onze mensen hebben vaker met dit bijltje gehakt en kunnen er zodoende voor zorgen dat uw kostbare zending geheel onbeschadigd wordt afgeleverd. We hebben hier elders op deze website meer informatie over klaarstaan voor u. U kunt ook meteen via de website een offerte aanvragen voor wat de kosten zijn van een spoedtransport voor Italië, of een van de andere landen waar wij pakketjes afleveren.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius