Sneltransport

Welkom bij E&E Koeriers Tilburg

Heeft u een zending die snel op de plaats van bestemming aan moet komen? Met onze toegewijde sneltransport service bent u verzekerd van een snelle levering, waar u ook bent. Als betrouwbare en snelle koeriersdienst bieden wij een ongeëvenaarde snelheid in het snel versturen van pakketten en post. Onze chauffeurs zijn experts in ad hoc, sneltransport en garanderen een snelle levering van uw pakketten, ongeacht de bestemming. 


Wilt u weten hoe snel uw pakket wordt verstuurd? Met onze snelle koeriersdienst bent u verzekerd van een razendsnelle verzending en een snelle levering van uw pakket. Bij ons staat snelheid centraal voor een extra snelle levering van al uw pakketten. Vertrouw op onze snelle koeriers en geniet van de snelheid van de snelle transport service bij E&E Koeriers Tilburg.

Een pakket met spoed verzenden

Heeft u met spoed een koerier nodig?

Als uw dringende zendingen absolute prioriteit hebben, staat onze spoed koeriersdienst paraat. Met een bewezen staat van dienst in ad hoc spoedtransporten garanderen wij een snelle, veilige en tijdige bezorging. Heeft u met spoed een koerier nodig? En moet u een pakket met spoed verzenden? Vertrouw op onze spoed bezorgers, die gewijd zijn aan het snel en betrouwbaar leveren van spoed pakketten. Voor ons betekent spoed levering meer dan een belofte. Onze koeriersdienst voor spoedzendingen wordt gekenmerkt door snelheid en efficiëntie, waarbij de post spoed voldoet aan de hoogste normen. Of het nu gaat om spoed bezorging van documenten of grotere zendingen, onze spoed bezorging is afgestemd op elk formaat en elke behoefte. Zo hebben we 12 busjes paraat staan, waarvan er 7 gekoelde auto’s zijn en kunnen we ook farmaceutische spoedtransporten met speciale aandacht leveren. Wij begrijpen de dringendheid van spoed transport; daarom staan onze spoed bezorgers altijd klaar om uw transport met de hoogste prioriteit te behandelen.

Op zoek naar een spoedkoerier in Nederland?


Als spoedkoerier in Nederland staan wij garant voor snelle en betrouwbare leveringen. Met onze toegewijde spoed service verzenden wij spoed pakketten door heel Nederland. Of het nu gaat om een spoed pakket versturen binnen steden of over lange afstanden, onze spoed service biedt een uitgebreid netwerk voor een snelle bezorging. Vertrouw op onze spoed service voor een onmiddellijke afhandeling van uw zendingen. Met onze expertise als spoedkoerier in Nederland is een snel en veilig transport van uw spoed pakketten gegarandeerd. We raden u aan om de mogelijkheden die we bij E&E Koeriers Tilburg bieden eens te verkennen.

Een spoed pakket versturen naar het buitenland

Ook voor spoedzendingen naar en vanuit het buitenland biedt onze service een betrouwbare oplossing. Wij garanderen een snelle levering bij het versturen van spoed pakketten naar bestemmingen buiten Nederland. Met onze uitgebreide ervaring in spoed post naar het buitenland, verzekeren wij een vlotte afhandeling van uw zendingen. Onze service biedt een naadloze oplossing voor het snel en veilig versturen van spoed pakketten naar het buitenland. Ongeacht de bestemming bieden wij een professionele spoed post service die voldoet aan uw eisen voor spoedzendingen naar het buitenland. Met onze focus op snelheid en efficiëntie, kunt u erop vertrouwen dat uw spoedzending internationaal tijdig en veilig aankomt op de bestemming. Voor een onmiddellijke verzending van spoed pakketten naar het buitenland, kies E&E Koeriers Tilburg en ervaar de voordelen van sneltransport.

De sneltransport prijzen


De sneltransport prijzen zijn volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Elk pakket is uniek en heeft verschillende vereisten voor de verzending, variërend van de afstand van de levering en de grootte van het pakket tot speciale behoeften zoals gebruik van koeling of het transport van gevaarlijke stoffen. Via e-mail beoordelen we deze factoren zorgvuldig om een passende op maat gemaakte prijsopgave te verstrekken. Waarbij de spoed koerier tarieven in lijn zijn met de kwaliteit en efficiëntie die u van ons mag verwachten. Of het nu gaat om een spoedzending, ADR-pakketten, gekoelde goederen of de omvang van het pakket, onze aanpak is altijd gericht op uw specifieke situatie.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius