Spoedtransport Portugal

Uw pakje snel in Portugal afgeleverd

Heeft u een pakketje dat snel en veilig op de plaats van bestemming in Portugal aan moet komen? Wilt u dan een betrouwbare koeriersdienst met ervaren mensen inschakelen, zodat u gegarandeerd een geslaagde verzending kunt verwachten? In dat geval bent u bij E&E Koeriers Tilburg aan het juiste adres. Ook uw spoedtransport naar Portugal regelen wij zo snel en soepel mogelijk voor u. Wij werken daarvoor met korte communicatielijnen, zodat u tijdens het gehele verzendtraject te maken heeft met dezelfde contactpersoon. We houden daarbij altijd rekening met uw wensen, om er zo voor te kunnen zorgen dat de bestelling op het door u gewenste tijdstip in Portugal wordt afgeleverd. Een sneltransport naar Portugal regelen? U hoeft daarvoor niet verder te zoeken!

Sneltransport voor Portugal

We vinden het bij E&E Koeriers belangrijk om de hoogste kwaliteit en beste service te leveren. We werken hiervoor met beschaafde koeriers, die ervoor zorgen dat uw zending netjes op de gewenste bestemming aankomt. Het maakt daarbij niet uit of u een kleine of een grote zending te versturen heeft. Gaat het om een envelop of een pallet vol goederen, wij zorgen dat dit netjes wordt afgeleverd. Als dit helemaal naar Portugal moet… dat is absoluut geen probleem. Wij leveren pakketjes in een groot aantal landen, snel en altijd op tijd.

Meer weten over spoedtransport voor Portugal?

Indien u meer wilt weten over de diensten die wij u kunnen verlenen, neem hier dan contact over op met ons. We beantwoorden graag alle vragen over een sneltransport naar Portugal en bekijken samen met u wat u precies wilt versturen, alsmede waarnaartoe. We bekijken dan samen met u wanneer u de zending op de plaats van bestemming wilt hebben afgeleverd. Uiteraard gebeurt dit altijd onbeschadigd. Indien u meer wilt weten over een spoedtransport naar Portugal, dan vindt u hier elders op deze website meer informatie over.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius