Sneltransport Tilburg

Sneltransport in de regio Tilburg

Heeft u een zending die snel en veilig op de plaats van bestemming aan moet komen? Wilt u hier een betrouwbare koeriersdienst voor inschakelen die instaat voor een geslaagde verzending? Dan bent u bij E&E Koeriers Tilburg aan het goede adres. Wij werken met korte communicatielijnen, waarbij u tijdens het gehele verzendtraject dezelfde contactpersoon heeft. We spelen snel in op uw wensen, om ervoor te zorgen dat uw bestelling op het door u gewenste tijdstip wordt afgeleverd. We kunnen voor u een zending versturen binnen uw regio, maar ook elders in Nederland en zelfs ver daarbuiten.

Sneltransport in Tilburg

We vinden het bij E&E Koeriers heel belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit en beste service te verlenen. Vandaar ook dat wij werken met beschaafde koeriers, die met onze eigen wagens zorgen dat uw zending goed op de plaats van bestemming aankomt. Het maakt hierbij niet uit of het hier een grote of kleine zending betreft. Of het nu gaat om een envelop of een pallet vol goederen, wij zorgen ervoor dat deze netjes bij u wordt afgeleverd. Hierbij is het mogelijk om dit eenmalig door ons te laten doen, maar we verzorgen die zending ook graag op reguliere basis. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Meer weten over spoedtransport in Tilburg?

Indien u meer wilt weten over een spoedtransport in Tilburg, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken wat voor zending u wilt versturen. We bekijken samen met u binnen welk tijdsbestek u de zending op de plaats van bestemming wilt krijgen. Wij zorgen ervoor dat dit altijd op tijd en onbeschadigd gebeurt. Elders op deze website vindt u ook meer informatie over ons sneltransport in de regio Tilburg. We horen dan ook graag van u als een zending te versturen heeft.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius