Sneltransport Goirle

Spoedtransport voor Goirle

Heeft u een pakketje dat met spoed op de plaats van bestemming moet worden afgeleverd? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij E&E Koeriers Tilburg te bieden hebben. Bij ons vindt u een service die er helemaal op is gericht om uw pakketje zo snel mogelijk op de juiste locatie af te leveren. Uiteraard wel met de zorgvuldigheid en service die u verwacht van een specialist op het gebied van alles wat met sneltransport voor Goirle te maken heeft. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u een zending aan wilt bieden of als u vragen heeft over ons bedrijf.

Spoedtransport voor Goirle en omstreken

Voor sneltransport in de regio Goirle bent u bij E&E Koeriers Tilburg aan het juiste adres. Als u een zending heeft die er absoluut snel moet zijn, dan staan wij voor u klaar. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein de zending is en hoe ver weg deze moet worden gebracht. Nadat u uw zending aan ons heeft doorgegeven sturen wij een van onze koeriers bij u langs. Deze gaat dan met uw zending op pad. We hebben een snelle, efficiente service ontwikkeld die er op is gericht om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We sturen u snel een offerte op maat, aan de hand waarvan u kunt beslissen of u ons bedrijf uw pakketje wilt laten versturen.

Meer weten over sneltransport in de regio Goirle?

We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over ons bedrijf en over hoe het aanbieden van een pakketje bij ons in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u een vraag heeft, maar ook als u een zending heeft die zo snel mogelijk verstuurd moet worden. We vinden het belangrijk dat u weet dat uw zending bij ons in goed handen is. Ons bedrijf heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare koeriersdienst met een persoonlijke service. Voor sneltransport vanuit Goirle kunt u bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius