Pallet versturen

Een pallet is een populair hulpmiddel in de logistieke wereld om goederen te transporteren en op te slaan. Doordat ze op te tillen zijn met een vorkheftruck zijn ze eenvoudig door de ontvanger op hun plek te zetten. Wilt u een pallet met uw goederen verzenden, dan is E&E Koeriers Tilburg uw betrouwbare partner om uw pallets te laten versturen. Ook als u een pallet wilt verzenden als particulier kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat elke pallet zending ongeschonden en op de afgesproken tijd wordt geleverd. Door ons wagenpark kunnen we elke pallet zending voor u faciliteren. 

Pallettransport voor verschillende diensten

Niet elke wagen is geschikt voor alle soorten pallet transport. Wanneer u een CP pallet heeft met gevaarlijke stoffen, explosieven of andere risicovolle goederen dan kunt u ons ADR transport inzetten om de pallet veilig te laten vervoeren. In ons autopark hebben we verschillende ADR-voertuigen die voldoen aan de specifieke voorschriften en procedures van de ADR-transportwetgeving. Dit type wagen heeft gespecialiseerde compartimenten en tanks voor diverse klassen gevaarlijke ADR-goederen. Uiteraard zijn onze koeriers ook getraind om veilig met gevaarlijke stoffen om te gaan. U bent dus verzekerd van een probleemloos transport van de pallet met uw gevaarlijke goederen.
Ook voor pallet vervoer van goederen die gekoeld verzonden dienen te worden, hebben we in ons wagenpark de juiste voertuigen beschikbaar. Van onze 12 transportwagens zijn er 7 geschikt voor geconditioneerd vervoer van uw pallet met temperatuurgevoelige goederen. Zo werken we met de geavanceerde VebaBox, een actief gekoelde container voor transport van goederen tussen de 0-25°C of kies voor de box die koelt tot zelfs -21°C. Ideaal voor bijvoorbeeld het vervoer van medicijnen.

Is snelheid van het grootste belang om uw pallets te vervoeren? In dat geval kiest u voor ons sneltransport. Wij bieden een ongeëvenaarde snelheid en hebben veel ervaring in ad hoc spoedtransport, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Met onze sneltransport is uw pallet goederen in no-time geleverd.

Pallet transport Nederland

Om snel een pallet te versturen binnen Nederland kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van E&E Koeriers Tilburg. Naast korte levertijden houden wij ook van korte communicatielijnen. Daarom wijzen we een vast contactpersoon voor u aan die uw aanspreekpunt is. Hij/zij kan daardoor snel kan acteren op uw wensen tijdens het palletvervoer in Nederland. Wij bieden onze transportdienst 24 uur per dag aan en met ons track & trace systeem heeft u te allen tijde inzicht in de locatie van verzonden pallet met goederen. Onze koeriers zijn wel snel maar niet roekeloos want naast snelheid wilt u natuurlijk dat uw pakket heel aankomt. Onze beschaafde chauffeurs zorgen ervoor dat uw pakketjes snel en onbeschadigd de eindbestemming bereiken. Kies er ook voor om uw pallet te verzenden binnen Nederland met onze betrouwbare vervoersdienst.

Pallet versturen naar het buitenland


E&E Koeriers Tilburg levert uw pallet niet enkel razendsnel binnen Nederland maar biedt ook pallet transport naar het buitenland. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen we dezelfde uitmuntende service ook bieden voor het verzenden van een pallet naar het buitenland. Uw pallet internationaal verzenden is voor ons geen enkel probleem. Dus of het nu om een pallet gevaarlijke stoffen gaat, een gekoelde of gewone lading, u kunt rekenen op onze snelle en veilige levering van uw goederen waar ook ter wereld. Bekijk onze webpagina voor meer informatie over verzending pallet naar het buitenland.

 

Pallet laten ophalen


Een van de voordelen van het inschakelen van een vervoersdienst voor pallet vracht is, dat u het pakket kunt laten ophalen door ons. Het pakket wordt dus echt van het beging tot het einde door onze chauffeur afgehandeld. Geen kans dus op vermissing bij een distributiecentrum voor pakketvervoer. Het pakket wordt opgehaald en persoonlijk afgegeven aan de geadresseerde op het afleveradres. Door het inschakelen van E&E Koeriers Tilburg bent u flexibel doordat u 24 uur per dag uw pakket kan laten ophalen en bezorgen.

Kosten pallet verzenden

Wilt u een pallet versturen en de kosten daarvan weten? De kosten voor het versturen van uw pallet met goederen hangt van verschillende factoren af. Zo is het vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen die op/onder/boven een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden duurder door de speciale apparatuur die daarvoor nodig is. Ook de grootte, gewicht en afstand zijn uiteraard een factor bij het bepalen van de prijs. Wij werken daarom niet met vaste pallet transport tarieven. Wilt u weten wat voor uw specifieke pallet versturen de kosten gaan worden? Vul ons contactformulier in of bel ons op 0633 017 018 voor een prijsopgave voor uw specifieke zending. Ook wanneer u een pallet wilt versturen als particulier zijn de kosten op te vragen door even contact met ons op te nemen.