Cryo vervoer Tilburg

Cryo vervoer in Tilburg

Heeft u een zending die absoluut op een bepaalde temperatuur moet worden gehouden? Dan bent u bij E&E Koeriers Tilburg aan het juiste adres. We hebben namelijk een service voor u klaarstaan waarmee het mogelijk wordt gemaakt om een zending te versturen in een temperatuur onder nul graden. Dit doen we met onze cryo vervoersdienst voor Tilburg niet alleen maar in uw regio. We zorgen ervoor dat uw pakketje door het hele land, en ver daarbuiten, veilig wordt afgeleverd. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.

Cryo bezorging voor Tilburg en omstreken

Als er iets met cryo vervoer vanuit Tilburg bezorgd moet worden, dan rekent u erop dat dit veilig en goed gebeurt. We hebben daarom bij E&E Koeriers Tilburg hier een speciale dienst voor opgezet. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw zending vervoerd wordt in speciale cryo-houders. Dit zijn speciale houders die een warmte-isolerende werking hebben. Zo blijven ze op de temperatuur waarop u ze wilt hebben en kan er onderweg niks misgaan met de zending. Wij verzenden uw pakketje 24/7 en garanderen u dat het pakketje op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Meer weten over cryo bezorging in Tilburg?

We hebben elders op deze website informatie voor u klaarstaan over onze diensten. We staan u ook graag te woord voor advies en een antwoord op uw vragen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Ons bedrijf is gericht op het leveren van zendingen op de juiste plek, op het juiste moment. Bij ons heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Wij hebben een goede reputatie voor het op tijd en onbeschadigd afleveren van bestellingen en gaan hier ook graag voor u mee aan de slag.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius