Koerier Rijen

De koerier voor Rijen en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele koerier voor Rijen en omstreken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij E&E Koeriers Tilburg allemaal te bieden hebben. We hebben ervaren koeriers in dienst, die in nette wagens de pakketjes op de plaats van bestemming afleveren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles ook perfect op tijd daar is waar het moet zijn. Meer weten hierover? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die wij over onze koeriersdienst voor Rijen voor u bij elkaar hebben gezet.

Het koeriersbedrijf voor Rijen

Bij E&E Koeriers mag u rekenen op de beste service. Dat begint al bij uw contactpersoon bij ons bedrijf. Wij zorgen er namelijk voor dat u altijd te maken heeft met een vertrouwd gezicht, dat u snel verder helpt. We kunnen hierdoor altijd snel inspelen op uw wensen en hier zelfs op anticiperen. Daarbij mag u er op rekenen dat spoedzendingen ook daadwerkelijk snel worden afgeleverd. Ze komen bij ons niet in een bulk terecht en worden ook niet overgeladen. Als u een pakketje snel op een bepaald adres moet hebben, dan zorgen wij ervoor dat dit ook gebeurt.

Meer weten over onze koeriersdienst voor Rijen?

Indien u meer wilt weten over wat ons koeriersbedrijf voor Rijen allemaal voor u kan betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben over ons bedrijf en de diensten die wij kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd en onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming. Daarbij maakt het niet uit of u nu een envelop of een hele pallet verstuurd wilt hebben. Wij versturen voor u eenmalig een zending, maar kunnen dit ook op regelmatige basis doen

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius