Koerier Berkel-Enschot

De koerier voor Berkel-Enschot

U zoekt een koerier in Berkel-Enschot die ervoor zorgt dat uw pakketje op tijd op de plaats van bestemming aankomt? Een koeriersdienst voor Berkel-Enschot waar professionals werken die weten hoe een pakketje helemaal intact moet worden afgeleverd? Dan bent u bij E&E Koeriers Tilburg aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met het bezorgen van pakketjes. U mag er hierbij altijd op rekenen dat onze mensen representatief zijn, in nette auto’s rondrijden en uw pakketje keurig afleveren. Wij leveren pakketjes af in zowel binnen- als buitenland.

Een koeriersbedrijf voor Berkel-Enschot inschakelen

U zoekt een specialist op het gebied van het verzenden van pakketjes? In E&E Koeriers vindt u dan een partner die op dynamische en persoonlijke wijze te werk gaat. Als u er voor kiest om ons in te schakelen, dan heeft u bij ons altijd te maken met hetzelfde contactpersoon. Zo hoeft u niet steeds uit te leggen waar uw gesprek over gaat, maar krijgt u een contactpersoon die weet om welke zending of zendingen het gaat. Wij zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk wordt geholpen en dat u uw zending in goed vertrouwen aan ons meegeeft.

Meer weten over onze koeriersdienst voor Berkel-Enschot?

Indien u meer wilt weten over wat wij als koeriersbedrijf voor Berkel-Enschot allemaal te bieden hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag al uw vragen, of maken gelijk een afspraak met u voor het verzenden van uw pakket. We komen dit dan op het afgesproken tijdstip ophalen en zorgen er ook voor dat het mooi op tijd op het juiste adres is. U vindt elders op deze website uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze werkwijze. We hopen u dan ook snel als nieuwe klant bij E&E Koeriers Tilburg te mogen begroeten!

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius