Sneltransport Rijen

Sneltransport voor Rijen en omstreken

Heeft u een zending die snel op de plaats van bestemming aan moet komen? Zoekt u hiervoor een koeriersbedrijf waar professionals werken, die dit snel voor u zullen regelen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij E&E Koeriers Tilburg professionele koeriers voor u klaarstaan, die ervoor zorgen dat uw zending snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. We doen dit tegen gunstige tarieven, waarbij we zorgen dat de zending op tijd daar is waar hij moet zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Spoedtransport voor Rijen

Als wij sneltransport voor de regio Rijen verzorgen, dan mag u er op vertrouwen dat dit goed en grondig gebeurt. U treft bij ons een dynamische organisatie, waar u te maken heeft met korte communicatielijnen. U heeft zodoende altijd dezelfde contactpersoon die u verder helpt en uw vragen beantwoordt. Zo hoeft u niet elke keer opnieuw uit te leggen waar het om gaat. U heeft een vertrouwd gezicht dat uw zending begeleidt. Een professioneel die ervoor zorgt dat uw pakketje op tijd wordt afgeleverd, zowel in binnen- als in buitenland. We snappen als geen ander dat er bij een zending vaak haast is geboden. Hier hebben wij een snelle en efficiënte service voor ontwikkeld.

Meer weten over sneltransport in Rijen?

Indien u meer wilt weten over wat u bij ons allemaal kunt verwachten, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen met al uw vragen. We kunnen dan ook meteen een afspraak met u maken over het transport van een pakketje. Wij versturen voor u zowel enveloppen als pallets vol met spullen. We doen dit in nette, betrouwbare wagens. Onze koeriers hebben vele jaren ervaring met het bezorgen van pakketjes en weten dan ook als geen ander hoe dit professioneel geregeld moet worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw zending snel in goede handen terechtkomt.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius