Koerier Hilvarenbeek

De koerier voor Hilvarenbeek

U zoekt een koerier in Hilvarenbeek? Een professional die ervoor zorgt dat uw zending op het afgesproken tijdstip op de plaats van bestemming is aangekomen? Dan bent u bij E&E Koeriers Tilburg altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een zending in perfecte staat, op tijd, af te leveren. E&E Koeriers is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van korte communicatielijnen. U heeft bij ons te maken met een vast contactpersoon, zodat u niet elke keer opnieuw hoeft uit te leggen waar u over belt of mailt.

Een koeriersdienst in Hilvarenbeek inschakelen

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die we over ons koeriersbedrijf voor Hilvarenbeek voor u online hebben gezet. Mocht u aan de hand hiervan toch nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen. Bij onze koeriersdienst voor Hilvarenbeek mag u er op rekenen dat uw zending op het afgesproken tijdstip op het juiste adres wordt afgeleverd. Bij ons is niets onmogelijk als het aankomt op het op tijd afleveren van uw zending.

Een koerier in Hilvarenbeek inschakelen

Ons koeriersbedrijf voor Hilvarenbeek staat klaar om u te helpen een pakketje af te leveren. Neem contact met ons op om een verzending aan te vragen. Geef het tijdstip door waarop de zending afgeleverd moet worden en het adres. Wij komen het pakketje dan bij u ophalen en zorgen ervoor dat dit helemaal perfect bij de ontvanger aankomt. We leveren pakketjes af in zowel binnen- als buitenland. U kunt bij ons een enkele envelop laten afleveren, maar ook een pallet vol met spullen. Lees meer over de mogelijkheden bij onze koerier voor Hilvarenbeek elders op deze website, of neem hier contact over op met ons.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius