Koerier Goirle

Het koeriersbedrijf voor Goirle

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf voor Goirle? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We hebben bij E&E Koeriers Tilburg een dienst voor u klaarstaan waarmee u er op mag rekenen dat uw pakketje op tijd op de juiste plek aankomt. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons als u vragen heeft, of als u een zending heeft die verstuurd moet worden. We komen deze dan bij u ophalen en afleveren op het adres dat u aan ons doorgeeft. Bij ons mag u er altijd op rekenen dat uw zending onbeschadigd de plaats van bestemming bereikt.

De koerier voor regio Goirle

Ons bedrijf is een dynamisch bedrijf, waar mensen hebben die een passie hebben voor het vervoeren van pakketjes. We snappen als geen ander dat het mogelijk is dat er haast achter uw zending zit. We hebben onze service zodanig ingericht dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw zending zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een kleine of grote zending, of dat deze nationaal of internationaal moet worden afgeleverd. We overleggen van tevoren met u wat precies uw wensen op dit gebied zijn.

Meer weten over ons werk als koerier voor Goirle?

Als koerier voor regio Goirle hebben we veel ervaring met het afleveren van pakketjes. We staan 24/7 voor u klaar. Er zijn per slot van rekening ook wel eens zendingen die buiten reguliere werktijden moeten worden bezorgd. We hebben betrouwbare koeriers in dienst die u een persoonlijke service bieden. Ook vanuit ons koeriersbedrijf voor Goirle heeft u te maken met mensen die uw belangen voorop hebben staan. Het op tijd en onbeschadigd afleveren van uw zending op de plaats van bestemming is voor ons een absolute prioriteit.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius