KOERIER WAALWIJK

De koeriersdienst voor Waalwijk

Heeft u een pakketje dat veilig en op tijd op zijn plaats van bestemming aan moet komen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de diensten die wij u bij E&E Koeriers Tilburg allemaal te bieden hebben. Ons bedrijf is een betrouwbare koeriersdienst voor Waalwijk en omstreken, waar u mag rekenen op de beste, persoonlijke service. We bieden u de hoogste kwaliteit op het gebied van het afleveren van zendingen. Als u via ons een pakketje laat versturen, dan komt het op tijd aan en mag u er op rekenen dat het onderweg niet beschadigt.

 

Zoekt u een koeriersbedrijf voor Waalwijk?

Ons bedrijf is gevestigd in Tilburg, maar we staan razendsnel bij u op de stoep als u een spoedzending voor ons heeft. We willen er graag voor zorgen dat deze in no time op de juiste locatie aankomt. Ons bedrijf is een dynamische organisatie, die werkt met korte communicatielijnen. Bij ons heeft u een vast contactpersoon. Deze zorgt voor het hele traject, vanaf het opstellen van een offerte, tot het moment van aflevering van uw bestelling. We leveren dezelfde kwaliteit voor zowel grote als kleine zendingen, nationaal of internationaal.

 

Meer weten over ons koeriersbedrijf voor Waalwijk?

Als koerier voor Waalwijk staan we klaar om u de beste service te bieden die er te vinden is. Als koeriersdienst voor Waalwijk hebben we veel ervaring met het versturen van pakketjes in uw regio. Zodoende mag u er op vertrouwen dat uw pakketje bij ons in goede handen is. U kunt ons eenmalig een zending laten versturen, maar we kunnen dit ook voor u op regelmatige basis doen. We werken met nette, eigen wagens en beschaafde chauffeurs, die ervoor zorgen dat uw belangrijke zending de behandeling krijgt die het verdient. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf, alsmede onze contactinformatie voor het geval u vragen heeft, of meteen een pakketje wilt laten versturen.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius