Sneltransport Gilze

Sneltransport voor Gilze en omstreken

Bent u op zoek naar sneltransport voor Gilze en omstreken? Een specialist die ervoor zorgt dat uw zending snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met E&E Koeriers Tilburg. Wij zorgen ervoor dat uw spoedtransport voor Gilze tot in de puntjes perfect wordt geregeld. We komen op het afgesproken tijdstip uw zending bij u ophalen, waarna we ervoor zorgen dat deze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Onze ervaren mensen doen dit tegen scherpe tarieven. We bezorgen pakketjes zowel in binnen- als in buitenland.

Op zoek naar sneltransport in de regio Gilze?

Bij E&E Koeriers Tilburg weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat een zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Maar daarbij leveren we u ook de service die u verwacht van een ervaren, professioneel bedrijf. Ons bedrijf werkt met korte lijntjes. Tijdens het gehele traject dat bij uw zending om de hoek komt kijken heeft u te maken met dezelfde contactpersoon, dat altijd aanspreekbaar is en al uw vragen over uw zending kan beantwoorden. Zo weet u altijd waar uw zending zich bevindt en of deze al op de plaats van bestemming is aangekomen.

Het beste sneltransport voor Gilze

Op het gebied van spoedtransport voor Gilze en omstreken maakt u met E&E Koeriers Tilburg de juiste keuze. Wij snappen dat een zending er soms ook heel snel moet zijn. Wij zorgen ervoor dat uw zending niet in een bulk terecht komt, of wordt overgeladen. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en in perfecte staat bij de ontvanger aankomt. Meer weten hierover? Neem dan even contact met ons op om uw vragen te stellen. We bekijken samen met u wat uw wensen zijn op het gebied van het sneltransport in de regio Gilze.

24 UUR PER DAG

E&E Koeriers Tilburg zorgt ervoor dat uw spoedzending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij het door u opgegeven adres. Zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten. 24/7

Zendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24 -uurs economie is een koerier die altijd klaar staat gewoon een must. E&E Koeriers Tilburg is flexibel en 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0633 017 018

LEVERING OP TIJD

Die vraag krijgen wij vrijwel dagelijks in ons bedrijf. Als er goederen vervoerd moeten worden, is er vaak haast bij. Hier komt onze snelle en efficiënte service u goed van pas. Daardoor is voor ons niets onmogelijk! Nationaal of internationaal, vanaf kleine tot grote zendingen worden door ons snel vervoerd, altijd in goed overleg met u. Wij zorgen snel voor een offerte op maat en regelen alles voor u.

Voorbeeld Track & Trace
TRACK & TRACE SYSTEEM 2

TRACK & TRACE SYSTEEM

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS van Slimm – GPS

Hiernaast ziet u een voorbeeld van Track & Trace.

GECONDITIONEERDE KOELINGEN 1

GECONDITIONEERDE KOELINGEN

E&E Koerier Tilburg heeft al jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer. Wij kunnen snel en flexibel inspelen om uw temperatuurgevoelige producten van A naar B te brengen. Om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, maken wij gebruik van VebaBox. De VebaBox is een actief gekoelde container met een temperatuurbereik tussen de 2°C en 25°C, die speciaal ontwikkeld is voor professioneel geconditioneerd transport. Met deze service verzorgen wij uw geconditioneerd zending veilig, correct en op tijd. E&E Koerier Tilburg is uw betrouwbare partner met persoonlijke aandacht voor uw zending!

OPSLAG GEGEVENS RITTEN

Track & trace is een manier om voertuigen of goederen te volgen. Bij geavanceerde track & trace systemen is het mogelijk om dit realtime te doen. Wij kunnen daardoor zien waar onze voertuigen rijden. Daardoor staan we altijd in contact met de chauffeur en weten we waar uw goederen zijn.
Wij maken gebruik van een TMS systeem zodat alle gegevens van de ritten bewaard worden.

Een gecontroleerde rit

GECONTROLEERDE TEMPERATUUR

In onze koelingen (Veba-Box) zijn tempratuur logger geplaats. Zo hebben wij altijd inzicht in de juiste tempratuur tijden de rit.
Ook zijn de voertuigen uitgerust met accu packs. Deze zorgen ervoor dat bij contact uit de tempratuur gewaarborgd blijft.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een gecontroleerde rit van ons tussen de 3 en 7 graden Celsius